Behandling på arbeidsplassen?

Vi har nå kapasitet til flere behandlingsavtaler der vi er ute og behandler hos bedrifter, og vi ønsker å tilby nye bedrifter muligheten til å teste tilbudet gratis, helt uforpliktende.

Din arbeidsplass får nå altså muligheten til å teste en halv dag med behandlinger (5 stk på 30min hver) til en verdi av  3000 kr – gratis.

 

Hvordan funker det?

Vi tar med oss en bærbar benk, samt annet nødvendig behandlingsutstyr, og kommer til dere. Alt dere trenger å tenke på er å ha en liste over hvem som skal ha behandlinger, samt disponere et rom som kan brukes til behandling.

Dette er et tilbud som bidrar til at de ansatte føler seg ivaretatt og dermed bidrar til økt tilfredshet. Et felles mål er å redusere sykefravær, da muskel- og skjelettplager er den største årsaken til sykefravær i Norge.

Det finnes mange forskjellige løsninger, og vi skreddersyr løsninger som passer din bedrift.

I tillegg til behandling kan vi også bidra med ergonomiske gjennomganger, felles og individuell trening designet for den enkeltes spesifikke plager eller for å forebygge plager. Du kan lese mer om naprapatbehandling her.

Hvorfor benytte seg av bedriftsbehandling?

De fleste muskel- og skjelettplager skyldes ofte inaktivitet eller feil belastning over lengre tid, og det er som regel ikke snakk om akutte skader. Faktorer som tungt fysisk arbeid, feil arbeids- og sittestilling og ensformige bevegelser kan bidra til plager i bevegelsesapparatet, i tillegg til dårlig lys, støy, mistrivsel, tidspress og liten støtte fra kolleger og sjefer. Man har også andre personlige faktorer som dårlig form, sykdommer, alder, overvekt osv. Tall fra SINTEF viste i 2010 at det kostet bedrifter i snitt 13.000 kr per ansatt per uke med sykefravær, og i dag regner vi gjerne at det koster bedriften 2.500-4.000 kr per døgn for hver ansatt som er sykemeldt.

Ønsker du å få vite mer kan du fylle i skjemaet ved å trykke på knappen over, alternativt kontakte oss via epost på thomas@skedsmonaprapatklinikk.no eller telefon 45 23 53 42.