Hva er en bedriftsavtale?

Vi i Skedsmo Naprapatklinikk har samarbeidsavtale med flere bedrifter på Romerike. Men hva innebærer det for bedriften å ha en slik avtale med oss? Vi skreddersyr sammen med bedriften et opplegg tilpasset bedriftens behov. Vi tilbyr behandling av muskel- og leddplager, treningsopplegg for de ansatte, forelesninger om ergonomi og rygghelse med mer.

Hvilke tilbud har vi?

Vårt mest populære tilbud er at vi kommer ut til bedriften med benk og alt annet nødvendig utstyr for å utføre behandlinger på arbeidsplassen. Bedriften stiller kun med et skjermet rom der behandlingen kan foregå og en liste på hvilke ansatte som skal ha behandling. I tillegg til dette tilbyr vi også gruppetrening, individuell tilpasset trening og ergonomiveiledning.

Hvorfor skal din bedrift ha en slik avtale?

En bedriftsavtale vil bidra til at dine kolleger føler seg ivaretatt og å bidra til å redusere sykefraværet i din bedrift. I tillegg er dette tidsbesparende da de ansatte ikke trenger å forlate arbeidsplassen. Rundt 40% av alt sykefravær skyldes muskel- og skjelettplager, og er en av de vanligste årsakene til uføretrygd. 

Vi tilbyr firmafakturering der bedriften sponser hele eller deler av behandlingen hos oss. Forebyggende behandling og trening  med naprapat på arbeidsplassen, er fritatt for fordelsbeskatning.

Hva koster sykefravær for bedriften?

Med slik høy andel av sykefravær er dette en stor kostnad for den enkelte bedrift. En undersøkelse fra 2010 gjort av SINTEF og NHO viser at det i gjennomsnitt koster 13.000 kroner per uke, og 2.500-4.000 kroner per dag en ansatt er borte fra jobben.

Visste du at 1 av 4 nordmenn har muskel- og skjelettplager?

Ta kontakt for en uforpliktende dialog på post@skedsmonaprapatklinikk eller trykk på denne linken. Sammen skreddersyr vi et tilbud tilpasset din bedrift og dine ansatte.