Naprapati er ukjent for mange, og det er mange som er usikre på hva en naprapat egentlig gjør, og når man skal gå til naprapaten.

Kort fortalt så jobber en naprapat med plager i bevegelsesapparatet – det vil si plager i muskler, ledd og nervesystem. Herunder går alt fra under/overbelastningskader til idrettsskader. De som oppsøker oss spenner seg fra de som jobber på kontor eller driver med idrett, til pensjonister. Behandlingsmetodene en naprapat benytter seg av kan du lese mer om her.

Hva slags plager?

Hva folk velger å oppsøke oss med varierer veldig, men her er et utdrag:

Hode: For eksempel spenningshodepine, migrene, svimmelhet.
Nakke: Spinal stenose, prolaps, kink i nakken, nakkesmerter, stivhet i nakke, låst nakke, stråling fra nakken.
Rygg: Ribbeinslåsninger, ryggsmerter, hekseskudd, prolaps, lumbago, pustesmerter, nerve i klem.
Skulder: frozen shoulder, impingement, skulder ut av ledd, senebetennelse, muskelavrivning, slimposebetennelse, AC-leddsartrose, artrit.
Albue/underarm/hånd: tennisalbue, golfalbue, carpaltunnel, vrikket håndledd, forstuet finger, strukket leddbånd, De Quervains, musearm.
Hofte/Kne/Ankel: lårhøne, muskelskade, artrose, meniskskade, korsbåndskade, skade på sideligament, hoftesmerte, knesmerte, kneskålen ut av ledd/patellaluksasjon, overtråkk, benhinnebetennelse, fotballvrist, ballettankel, muskelstrekk, schlatter, severs lesjon.

Dette er bare noe av det folk oppsøker oss med. Er du usikker på alvorlighetsgraden av plagen, anbefales det kontakt med fastlege eller legevakt. Mange opplever bedring ved hjelp av behandling,  informasjon om tilstanden og treningsveiledning. Vi lager bistår med undersøkelse, individualiserte treningsopplegg og eventuelt råd om hva man bør gjøre eller hvem man bør oppsøke videre.

Skedsmo Naprapatklinikk har kompetanse ved plager i muskel- og skjelettapparatet, og god kompetanse når det kommer til idrettsmedisin; idrettsskader, rehabilitering og forebygging.

Tilbudet har ikke vært spesielt utbredt på Romerike. Om du bor på Skedsmokorset, Nittedal, Sørumsand, Frogner, Kløfta, Strømmen eller Skjetten, er veien til oss relativt kort og du er mer enn velkommen til å ta kontakt for en uforpliktende samtale eller en time.

Vi tilbyr også bedriftsavtaler der vi kan fakturere bedrift for hele eller deler av ansattes behandling. Vi tilbyr også behandling på arbeidsplassen; vi tar med oss benk og utstyr og behandler der du jobber. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale.