ÅRETS NAPRAPAT 2023

I oktober vant vår naprapat Thomas Lund Johannesen prisen for årets naprapat. Thomas har vært engasjert i Norges Naprapatforbund siden 2014, og fungert som styreleder fra 2019 til slutten av 2023. Prisen deles ikke ut årlig, da man må ha utmerket seg i positivt for naprapatiens utvikling i Norge. Thomas fungerte som styreleder blant annet når naprapater endelig ble autorisert helsepersonell.

Begrunnelse for årets naprapat 2023

Årets naprapat 2023 ble utdelt til Thomas Lund Johannesen. Prisen går til naprapater som har utmerket seg spesielt over flere år med å ha gjort en forskjell for naprapatien og fellesskapet. Thomas har tatt krevende utfordringer på strak arm og utført vervet på en fremragende måte. Vi tar med oss ditt gode arbeid videre og ønsker deg lykke til videre!

Stor gratulasjon fra Norges Naprapatforbund!

Se på instagram.