Skedsmo + Gjerdrum = Sant!

Nye, spennende utfordringer er i vente. Den 22. oktober 2018 åpnet Skedsmo Naprapatklinikk ny avdeling i Gjerdrum. Den nye naprapatklinikken er i tilknytning til treningssenteret SPREK Gjerdrum. Det har tidligere vært en naprapat som har drevet Gjerdrum Naprapatklinikk. Naprapat Marianne Bjørnå startet opp klinikk i Gjerdrum i 2015, men søker nå nye utfordringer.

Ettersom klinikken ligger inne på et treningssenter åpner dette for nye, spennende muligheter. Vi vil ha tilgang på treningssal og treningsstudio, noe som innebærer at vi kan løfte rehabilitering og trening til et nytt nivå.

Her er både privatpersoner, bedrifter, idrettsutøvere og idrettslag velkomne. Med vår kompetanse innenfor muskel- og leddplager, samt idrettsskader skal du alltid føle at du er i trygge hender.

Klinikken vil drives av Naprapat Thomas Lund Johannesen som startet Skedsmo Naprapatklinikk i 2015. Hold øynene åpne for nye tilskudd da søknadsprosessen er godt i gang. På sikt ønsker vi å utvide tilbudet med terapeuter som hos naprapat, massasjeterapeut, fysioterapeut, kiropraktor, osteopat og manuellterapeut.

Klinikken vil lette tilgangen til Naprapat på romerike. Med begge avdelingene er det nå kort vei til naprapat for de som bor i Holter, Nannestad, Kløfta, Frogner, Sørumsand, Nittedal, Skjetten og omegn.

Du finner mer informasjon om beliggenhet og åpningstider under siden «kontakt oss».