Visste du at alle som er medlem i Skedsmo Fotballklubb, og nærmeste familie får rask hjelp og rabatt ved behandling hos Skedsmo Naprapatklinikk?

Det betyr at hele familien kan få hjelp med muskel- og leddplager til rabatterte priser så lenge de har en tilknytning til Skedsmo Fotballklubb. Vi står klare til å hjelpe søster, bror, mor og far!

Skedsmo Naprapatklinikk har som mål å jobbe tett med bedrifter og idrettslag på Skedsmokorset, og har i samarbeid med Skedsmo Fotballklubb kommet frem til følgende medlemsfordeler:

  • 15% rabatt på førstegangskonsultasjon – her kartlegger vi skaden/plagene ved samtale og undersøkelse, før vi legger en behandlingsplan.
  • 10% rabatt på oppfølgninger
  • Kickback til Skedsmo Fotballklubb. Ikke bare sparer du penger, men du støtter også klubben i ditt hjerte.

Naprapat Thomas Lund Johannesen har en lidenskap for fotball og fotballrelaterte idrettsskader som følge av en idrettskarriere der han selv var mye skadet. Han er ofte å se på stadion ettersom han spiller for Skedsmo 3 og har en trenerrolle for Skedsmo G19. Med god idrettsmedisinsk kompetanse og et sterkt nettverk, har han som mål å gi spillerne kunnskap og verktøy til å håndtere og forebygge skader, i tillegg til eventuell behandling internt eller eksternt. Hos oss skal du føle at du er i gode hender.

Er du aktiv i et idrettslag på Skedsmokorset som kunne tenke seg et samarbeid? Ta kontakt i dag!