Skedsmo Naprapatklinikk i lokalavisen, Romerikes Blad.

I forbindelse med artikkelen Thomas skrev om hvilke positive fordeler Pokémonhypen kan ha, så ringte Romerikes blad i forrige uke og ville ha en uttalelse.

Du kan lese artikkelen her. (Kun for abonnenter av RB)

Kort oppsummert så uttaler Thomas seg om at fysisk aktivitet ofte har positive effekter på fysisk helse, og at fysisk aktivitet innenfor smertegrense er noe vi alltid oppfordrer til ved rygg- og nakkeplager.

2018-01-28T20:29:49+00:00
Åpnet Skedsmo Naprapatklinikk i 2015 med et mål om å tilby noe nytt på Skedsmokorset. Elsker å jobbe med alt fra Kari og Ola Normann til toppidrettsutøvere, og har en brennende interesse for idrettsmedisin. Thomas har også en bachelor i psykologi som er med på å påvirke hans filosofi om å se hele mennesket bak smertene.

Intervjuet av Romerikes Blad

av Naprapat Thomas Lund Johannesen Tidsforbruk: 1 min
0